2.12.07

Objectivism - LOL!


Κι εγώ που νόμιζα οτι οι καθεστωτικοί καλλιτέχνες του υπαρκτού σταλινισμού και οι ακαδημαϊκοι των pompiers ήταν οι πρωταθλητές του Κίτς...
-Απο το kitchen έρχομαι και στην κορφή πουτayn Rand... (απίστευτη καφρίλα και πουλήθηκε και 14000 δολλάρια - δεν έπαιρναν καλύτερα ένα κλασσικό "Δύο λελέκια και μια τουλούμπα"; και πιο φτηνό θα ήταν και μεγαλύτερη καλλιτεχνική αξία θα είχε...)
-Είπα κάτι για καθεστωτικούς καλλιτέχνες του υπαρκτού σταλινισμού; Αυτό εδώ είναι ένα κι ένα για την πινακοθήκη του Στάλιν.
-Συγγνώμη, μια φωτογραφία που πέρασε από oilify (ή μοιάζει με κάτι τέτοιο, που δυστυχώς είναι το ίδιο πράμα) θεωρείται τέχνη; (για τα φαλλικά υπονοούμενα θα μιλήσουμε άλλη φορά...)
-Λυπάμαι, αν αυτή η ξεπατικωτούρα φωτογραφίας έχει καμμία σχέση με τη ζωγραφική, εγώ είμαι ο Αβραάμ Πάπας... Και την πουλάς και οχτώ χιλιάδες δολλάρια (να σε πώ, αν φτάσει το ευρώ εκατό δολλάρια απο ενάμισο που είναι, τον παίρνω...)
-Τέτοια είχε σε μπιμπελό η μακαρίτισσα η γιαγιά μου τη δεκαετία του '70 - Θεός σχωρέστη...
Ολη η γκαλερί πάντως είναι εντελώς καταγέλαστη (κι επικίνδυνη για τον αμφιβληστροειδή)...

1 σχόλιο:

Heliotypon είπε...

Τα είδα και λέω ότι έχεις δίκιο. Ακόμη και σε μένα που δεν είμαι και τόσο κοντά στην τέχνη μου κάνουν κάτι αρνητικό. Σε "κιτς" θα έλεγα.